Garou Officiel Twitter

GAROU / PIECE OF MY SOUL

GAROU / PIECE OF MY SOUL

10 yıl önce başladığı müzik kariyerinde muhteşem performanslara imza atan, albümleri milyonlar satan, harika vokalleri ve göz kamaştırıcı şovlarıyla büyük hayran kitlesine sahip Garou, ödüllü Fransızca albümlerinin ardından ilk İngilizce albümü “PIECE OF MY SOUL” ile karşımızda.
Aslında Türkiye’deki dinleyicileri Garou’yu çok yakından tanıyorlar. “Notre Dame De Paris”deki unutulmaz “Belle” şarkısını yorumlayarak büyük beğeni yakalayan Garou, İngilizce albümünde biraz daha farklı bir tarzda karşımıza çıkıyor. Albümün rock esintileri taşıyan çıkış parçası “Stand Up”, hayata karşı pozitif bir duruşu simgeliyor. Şarkı; “Etrafındaki güzelliklerin farkına var, dışarı çık ve hayallerinin peşinden koş” diyor dinleyenlere. Tam da Garou’nun yeni albümü ile yapmak istediklerini açıklayan şekilde… Çünkü Garou da bu albümle bunu yaptı, müziğini ve kalitesini İngilizce bir albümle yeni bir platforma taşıdı.
Garou müzikal kişiliğinin birçok farklı yönünü birleştirdiği bu albümde, dünyanın çeşitli köşelerinden farklı parçalar yer alıyor. Daha önce Celine Dion, Madonna, Jennifer Lopez gibi ünlülerin prodüktörlüğünü yapmış olan İsveçli Peer Astrom imzalı ‘Burning’ albümde öne çıkan parçalardan.. ‘Coming Home’ şarkısını ise; Kanadalı Aldo Nova ve yine Peer Astrom; Garou’yu Olympia konserinde izledikten sonra yazmışlar. Backstreet Boys, N’Sync, Britney Spears gibi birçok ünlüde emeği olan Kristian Lundin, albüme ‘Back For More’ adlı parçasını verdi. Ayrıca Fransızca albümlerinde de Garou ile birlikte çalışan Aldı Nova, albüme de adını veren şarkının sahibi; ‘Take A Piece Of My Soul’. Albüme dâhil edilen ilk şarkı olan ‘Heaven’s Table’ zaten Garou tarafından 5 yıldır konserlerde söylenen bir parça.
Albümdeki ‘Nothing Else Matters’ şarkısı ise Dimitri Ehrlich ve Andy Marvel tarafından yazılmış. Şarkının konusu gerçek hayattan… Şarkıda ünlü manken Petra Nemcova ile erkek arkadaşının bir kaç sene önce Tayland’da yaşanan tsunami faciasında yaşadıklarını anlatılıyor.‘The First Day Of My Life’ parçası Robbie Williams ile olan çalışmalarından tanıdığımız Guy Chambers tarafından yazılmış. Albümde yer alan. ‘All The Way’ şarkısını ise Garou kendisi yazmış.
Garou ilk İngilizce albümü ‘Piece Of My Soul’ ile benzersiz sesi ve muhteşem karizmasıyla bizlere muhteşem bir müzik ziyafeti sunuyor...

Garou’nun yeni albümü için yenilenen “GarouLand” adlı resmi sitesinde sanatçının dikkat çeken klibi Piece of Soul’u izleyebilir, şarkı sözlerine ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klip + Resmi Sayfa: www.garouland.com
YouTube:www.youtube.com/garouofficiel
MySpace:http://www.myspace.com/garoumusic

Stand Up
Accidentally
Burning
Heaven's Table
All the Way
Take a Piece of My Soul
What's the Time in NYC
You And I
The First Day of My Life
Nothing Else Matters
Back for More
Beautiful Regret
Coming Home

http://www.sonybmg.com.tr/

No Response to "GAROU / PIECE OF MY SOUL"

Garou